CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bezárt posták ügyében posta(fel)fordultával válasz helyett extra üzenet jött Csepelre is

2022. december 06. 00:02 - csú

lakat_a_postan.jpgLakat a postán. A csepeli fideszes kerületvezetők jutalomból most azt kapják a kormánytól, amit az ellenzékiek büntetésből.  A népnek, sajnos maradnak a bezárt posták

A csepeli képviselő-testülettől a polgármester felhatalmazást kapott, hogy tárgyaljon a Magyar Posta vezetőivel a bezárásra ítélt csepeli kisposták további nyitvatartásáról. A tárgyaláson a bérleti díjak elengedésére, és a fűtés költségek átvállalására van a polgármesternek lehetősége.

Ez azért alakult így, mert a Magyar Posta vezetői úgy nyilatkoztak, hogy a létszámot nem kívánják csökkenteni, a bezárással felszabaduló személyeket más (nyitva maradó) hivatalokba irányítják, elkerülendő a torlódás! A postavezérek és a mögöttük állók már meg is hazudtolták korábbi önmagukat.

Látva országszerte a helyi politikai vezetők kétségbeesett törekvését, a Magyar Postánál emelték a tétet oly módon, hogy a bezárt postákért az áldozatot vállalni akaró önkormányzatoknak a fentieken kívül, még a személyzet bérének felét is magára kell vállalnia!

Hát kérem ez úgy zsarolás, ahogy az a

maffiák működtetésének nagykönyvében leírva (azaz le nem írva) vagyon! Ez már nem is szimpla zsarolás, hanem többfokozatú lehúzás, (kirablás, ellehetetlenítés) lehetőségének a teljes kiépítése! Ez egy önkormányokkal szemben kiépített aljas kormányzati csiki-csuki malom!

Ha nem megy bele a települési önkormányzat a fenntartási költségek átvállalásába, akkor a saját választópolgárai fogják elzavarni őket, ha belemegy akkor pedig életbe lép a második fokozat a bérek kifizetésének követelménye is, ami az amúgy is kivéreztetett gazdálkodás teljes ellehetetlenítését, a helyi önkormányzat tönkremenetelét jelentené.

És ha – csodák, csodájára - lenne, aki még ezt is túlélné, arra egy harmadik, negyedik, sokadik fokozatot is aktiválnak! Ezekre még nincs nyilvánosságra hozott törvénykezés, de ismerve természetüket, már kész tervekkel rendelkeznek. Úgy hallani ezek között az élen szerepel a magyar önkormányzatiság teljes felszámolása. Nem kell nekik választott helyi képviselő-testület, polgármesterrel, jók lesznek az Orbán által kinevezett főispánok, ispánok is. Ez a fideszes „jogállamiság” ékes példája Magyarországon!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6817995178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása