CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A kerületvezetők kalapot emelnek az ársapka előtt, csak nehogy megfázzanak

2022. december 13. 00:02 - csú

ingyen_krumpli_2022-11-05.pngGyőzelemittas kép a fideszes stábtól. Erre büszkék a krumpliosztogató kerületvezetők és a szolgáik?

Blogunk többször is reagált a krumpli-, illetve hagymaosztásra, közöltük mások véleményét is. Most csak azért térünk ismét vissza a témára, mert a CSH szerkesztősége reagált a DK véleményére, Borbély úr győzelemittas képekkel illusztrált krumpliosztási akciójára. TK volt, aki válaszolt, Borbély helyett az ellenzéki pártnak.

Reagált, véleményezte, más esetekre hivatkozott, ahelyett, hogy szó szerint idézte volna az ellenzéki véleményt, s az olvasóra bízta volna a két vélemény megítélését.A CSH rendre ezt a módszert követi, mert az ő értelemzésük szerint az olvasó képtelen felismerni az igazságot – vélik, ezért el kell nekik magyarázni azt. Mert csakis

az ő igazságuk az egyetlen, az üdvözítő.

Teljesen véletlenül került a szemközti oldalra az újabb hatósági ársapkáról szóló tájékoztató: a burgonya és a tojás ára is sapkát kapott. A lapban arra még volt hely, hogy a hír rövid közlésén túl idézték a tojás és a krumpli „biológiai rendszertani” fogalmát, s a tájékoztató alá odatették „Orbán Viktor miniszterelnök” arcképét, hiszen az eddigi ársapkák után ezt az újabb kettőt is Ő „osztotta ki”.

Arra viszont már nem futotta, hogy megírják, mi a véleménye az ügyről a gazdasági szakembereknek, a kereskedelmi szövetségeknek és az érintett kiskereskedőknek, akik egy része kénytelen lesz más termékeken „behozni” a veszteségeket. Lásd még a blogunkon megjelent írást: „Ársapka helyett bohócsapkát az Orbán-kormánynak!”

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2617983360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása