CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak ír, de nem olvas Orbán csepeli rezsibiztosa?

2022. december 20. 00:02 - csú

nemeth_szilard_jelentkezik.pngMire jelentkezik? Németh Szilárd az Orbán-kormány rezsibiztosa folytatja ámokfutását. A saját az fb oldalán jelenleg már ott tart, hogy ők mindenkit megvédenek. Ez sem elég: naponta kéri olvasóitól, hogy „mindenki mondja el véleményét a szankciókról.” Ezek szerint a saját fb oldalán hozzászólók véleményét sem olvassa el? Kap ott hideget, meleget bőségesen.

Vagy talán attól fél elvbarátaival együtt, hogy kevés válaszlevél érkezik vissza?

Mivel már foglalkoztunk a 41 milliárdba került konzultációval (https://csepeliek.blog.hu/2022/10/24/egy_het_csepeli_konzultacio_nincs_de_nemzetinek_csufolt_az_van_propaganda_masodallasban), most csak öt kérdésünk van Németh úrhoz: 

> Orbán eddig minden szankciót megszavazott, s a szavazások után minden esetben hatalmas győzelmet hirdetett: megint megvédte az ország érdekeit, holott az energiával kapcsolatos szankciók még életbe sem léptek. Miért akarja most megfúrni önmagát, talán még sem kellett volna megszavazni a szankciókat? 

> A 444.hu szerint a legutóbbi EU csúcson „…Orbán is aláírta, hogy kizárólag Oroszországé a felelősség az energia- és gazdasági válságért…Sokadjára köp fel a Fidesz, hogy aztán aláálljon.” https://444.hu/2022/10/24/momentum-orban-is-alairta-hogy-kizarolag-oroszorszage-a-felelosseg-az-energia-es-gazdasagi-valsagert Talán le akar mondani?

> Ha mégsem, akkor miért teszi nevetségessé a konzultációval önmagát és a magyar kormányt az EU-s szavazások utáni, EU-ban már semmit sem érő konzultációval? 

> Orbán állandóan azt hangoztatja, hogy a szankciók csak az EU-nak ártanak, „s minden baj forrásai Magyarországon”, miközben már Putyin is elismerte, hogy hogy problémákat okoznak a nyugati szankciók” Már az agresszor is cáfolja Orbán Viktort.! https://nepszava.hu/3173774_vlagyimir-putyin-szankciok-oroszorszag  Németh úr, lehet, hogy ilyen cikkeket nem szabad elolvasni a fideszeseknek?

> Ha Orbán azt mondja, hogy Európának minél több helyről kell beszereznie az energiát, akkor miért nem támogatja a közös energiabeszerzést? Mert akkor nem diktálhatná a hazai energiaárakat? 

Egyébként, ha mindez igaz, akkor egy normális államban – álkonzultáció helyett –, azonnal lemond a miniszterelnök és a rezsibiztosa ebben is hűségesen követné! 

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3617972504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása