CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Semjén Zsolt svédcsavarja csodaszavassal és pofátlansággal

2023. március 29. 00:03 - csú

semjen_zsolt_a_szarvassal_5.jpgMost a buzgómócsing magyar parlamenti többség – élen az évek óta svéd luxusvadászatokon részt vevő, lelőtt szarvast helikoptereztető Semjén Zsolttal – azzal hálálja meg derék északi barátaink NATO-csatlakozási kérelmének megszavazását, hogy a végletekig halogatja.

A statisztikák szerint 1956 és 1958 között legalább tízezer magyarországi menekült érkezett Svédországba. Többségüknek könnyen ment a beilleszkedés, elég hamar munkához jutottak. Aki akarta,

folytathatta félbehagyott tanulmányait.

De sok-sok másfajta előnyt is élveztek. Például több üzlet magyar nyelven tájékoztatta őket. Néhány hónapig mindennemű divatárut, ruházati cikket külön árengedménnyel vásárolhattak, és még napestig sorolhatnánk a svédek jótevő, baráti cselekedeteit.

Most a buzgómócsing magyar parlamenti többség – élen az évek óta svéd luxusvadászatokon részt vevő, lelőtt szarvast helikoptereztető Semjén Zsolttal – azzal hálálja meg derék északi barátaink NATO-csatlakozási kérelmének megszavazását, hogy a végletekig halogatja.

Forrás: -átkai (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6618082718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása