CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Úgy segíti lebukottjait a nagyvezér, hogy bűnbakot csinál a védtelenekből

2023. április 06. 00:03 - csú

kaleta_gabor_es_szijjarto_peter_atvagas_-pedofilia_1.pngItt van Szijjártó hajdani perui nagykövete, a 19 ezer pedofil fotóval lebukott Kaleta Gábor esete. Akit nagy titokban csempésztek haza, s ügyét majd’ egy évig megpróbálták elleplezni.

Onnan lehet tudni, bajban a kormány vagy a Fidesz, hogy Orbán Viktor kardcsörtetve harcot hirdet valaki vagy valakik ellen. A NER-t érintő kínos – esetenként bűnvádilag elkent – ügy, gazdasági visszaesés, félresikerült intézkedés, külpolitikai vesszőfutás, korrupciós botrány, no és persze parlamenti vagy önkormányzati választás közeledtével a Vezénylő Tábornok megest ellenséget mutat és harcba szólítja híveit. Így harsant a kormányfői kürt az elmúlt években a migránsok, Soros György, Brüsszel, a CEU, az országot „háborúba sodró” baloldal, a civil szervezetek, a bíróságok, vagy éppen az LMBTQ-közösség ellen. Miniszterelnöki intésre megint beindult propagandagépezet.

Az évértékelő alapján ismét nagy a baj, akkora, hogy

ezt még a szónok is elismerte, s bár saját és kormánya felelősségéről-szerepéről mélyen hallgatott, több problémaforrást is megnevezett. A háború és az infláció azonban nem kézzel fogható ellenség, így Orbán a beszéde végén ismét konkrét célpontot mutatott.

„A pedofiliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen. Nem érdekel bennünket, hogy megbolondul a világ, és miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak egyesek” – jelentette ki a 15 éves partnerével szexuális kapcsolatot folytató pedagógiai asszisztens ügyét citálva, újból előhúzva, s gyerekekre leselkedő legnagyobb veszélynek titulálva az egyszer már jól bevált gendertémát. Egyetlen eset kapcsán bélyegzett meg ismét egy társadalmi csoportot, ahogyan a „gyermekvédelmi” törvény vagy népszavazás esetén is, odadobva koncként híveinek. Pedig pontosan tudja, hogy a citált ügy nem bűncselekmény, ellentétben például a NER hajdani perui nagykövete, a 19 ezer pedofil fotóval lebukott Kaleta Gábor esetével. Akit nagy titokban csempésztek haza, s ügyét majd’ egy évig megpróbálták elleplezni. A mostani lepelnek kell.

Forrás: Vas András (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5218055022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása