CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lózungokkal, szóvirágokkal nem fejleszthető a csepeli sportélet

2023. április 26. 00:05 - csú

csepel_sc_fobejarat_2022-06-24_index_foto_1.pngSajnos vannak a kerületben olyan politikusok, akik sokat tesznek a csepeli sportélet megmérgezéséért, szétzilálásáért

Elindult a Csepeli Sportsziget Program címmel több, hivatalosnak tekintendő kerületi internetes fórumon olvashatjuk a polgármester tájékoztatóját, amelyhez néhány szakember véleményét is csatolják.

Nincs gondunk a szakemberek véleményével, Borbély úr publikált gondolatai ébresztettek bennünk kétségeket a polgármesteri tervek őszinteségével és realitásával kapcsolatban. Korábbi írásunkban részletesen kifejtettük véleményünket, amelynek lényege: 

> Németh Szilárd mindent megtett és megtesz a csepeli sport szétszedése, hatalmába kerítése érdekében.

> A polgármester is hozzájárult a kialakult helyzethez, Németh terveinek korábbi támogatásával. 

> Borbély Lénárd a fentieken túl azzal is elősegítette a csepeli sportegyesületek szétzilálását, hogy önkormányzati sportegyesületet hozott létre, amelynek másokét jelentősen meghaladó, kiemelt anyagi és technikai támogatást is biztosított/biztosít. 

Lásd: https://csepeliek.blog.hu/2023/03/14/mi_lesz_a_csepeli_sporttal_a_keruleti_fideszesek_belso_politikai_bunyoja_mellett#more18059532 

Amíg tehát a két politikus harca alakítja a csepeli sport jövőjét, addig nincs értelme együttműködésről, egységről beszélni. Lózung. Gyakorlatilag ezzel mindketten ellehetetlenítik a csepeli sport fejlesztését. Közös felelősségük egyértelmű.

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9218099228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása