CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kit néznek hülyének Csepel mutatványos cirkusz szervezői?

2023. május 18. 00:05 - csú

kozosen_csepelert_polgari_egyesulet.png„A regisztrálás lesz az a valuta, amivel a résztvevők kifizetik a mostani polgármestert. A nevek, címek kellenek az új ’szervezetük adatbázisának’, (Közösen Csepelért Polgári Egyesület) hogy az alapján kevesebb mint egy év múlva kiküldhessék a névre, címre szóló felhívást: szavazzanak Borbély Lénárdra és szervezetére, amelynek - ki más? - ő a listavezetője!”

A mostani csepeli vezetők azt szeretnék, ha nem vennénk észre, hogy becsapják, hülyére veszik az embereket és a képviselőket.

Persze ez sokakat nem érdekel, mert a fontos az, hogy ingyen sör, fröccs, kaja, meg buli legyen. Azt már az ókorban is tudták, hogy kenyér meg cirkusz kell a népnek. Hiába telt el néhány évezred, úgy látszik, hogy az ősi felismerés megmaradt. A május elsejei rendezvény a Daru dombon ékes bizonyítéka az előbb említetteknek. Volt ott minden, ami szem szájnak ingere: sör, bor, buli, és ennivalónak forgott a malac a parázs felett. A színpadon szólt a nóta! Az úri közönség meg táncolt.

Senkinek eszébe nem jutott, hogy

amit most eltáncol, az valahonnan hiányozni fog! Úgy vélték, nem számít: úgyis elmenne az a pénz, legalább nekik is jut belőle valami.

És igazuk van! Mert jut ott ugyan egy pohár sör, meg (tablettás) borból, kotyvasztott fröccs minden „érdeklődőnek”!

Ilyen a fideszes egyenlőség-logika! Ez alapján viszont, a tűzhöz közelállóknak is juthat valami! Hát tehetnek ők róla, hogy nekik autót, házat, luxusutazást, sok milliárdos vagyont dobott a gép? Az uralkodó réteg tagjainak kastélyokat, új házakat, gyerekeiknek jó (egyházi) iskolát, a beteges öregeiknek meg pazar magánorvosi ellátást.

Ez az illiberális újra elosztás lényege: Te is kapsz valamit a közösből, meg én (a Fidesz fan) is!

De aztán kuss legyen, mert kvittek vagyunk!

Közben meg mindenki tudja, hogy ingyen kaja-pia nincs! A szervezők ezt mindjárt a rendezvényen tudatták is a mulatozókkal. Belengették, hogy lesz ám még ingyen buli Csepelen! A strandon ingyen sörrel, ingyenes belépővel: csupán előre kell regisztrálni.

A regisztrálás lesz az a valuta, amivel a résztvevők kifizetik Borbélyt. A nevek, címek kellenek az új „szervezetük adatbázisának”, (Közösen Csepelért Polgári Egyesület) hogy az alapján kevesebb mint egy év múlva kiküldhessék a névre címre szóló felhívást: szavazzanak Borbély Lénárd szervezetére, és polgármesterként meg annak listavezetőjére!

Az ellenzék meg csak pislog, mint hal a szatyorban! Azt hitték, hogy a megváltozott körülmények között Borbély majd visszatér a demokratikus kerékvágásba. Be is adták a kérelmet, hogy hadd kapjanak ők is egy sátrat a csepeli majális rendezvényen. Egy Molnár Krisztián nevű beosztott azonban (bizonyára a polgármester nevében) felvilágosította őket, hogy ezen a rendezvényen „csepeli lakosokat elsősorban gyermekprogramok, bemutatók, zenei előadások, és sok más érdekesség várja, ezek érájába (?) pártpolitikai indíttatású megjelenés nem illeszthető be. A fentiekben kifejtettek okán, a rendezvényen való megjelenésüket nem tudjuk biztosítani!” (Azt hagyjuk, hogy a borbélyi szervienstől senki nem kérte, hogy ő biztosítsa a megjelenést, mert azt az ellenzék megtette volna, hanem csak egy sátor, asztal, és hozzájárulás kellett volna) Itt csak Borbély kampányolhat egyedül, mert ilyen az esélyegyenlőség az ő fejükben.

A polgármestert nem zavarja, hogy alig fél éve egy, más szervezet családi rendezvényét, törvénytelenül „ha tetszik politikai okokból utasítom el…” leirattal tiltotta meg. A fideszes elv, a „nekik élni és másikat élni nem hagyni” alapján, kihajtatta a közterület felügyelőket, hogy jól büntessék is meg az oda autóval érkezőket! Mert, hát demokrácia van itt, vagy mi a franc?

Igen hülyének nézik az egész világot

Azt akarják bemesélni, hogy az általuk létrehozott választási párt, - amit polgári egyesületnek titulálnak – nem is párt, meg nem is szervezet! Az csak tiszta véletlen, hogy Trump-i „America first” mintájára, „Csepel az első” jelmondattal tudatták politikai irányultságát! Versenyképességét meg a versenytársak kizárásával akarják bebetonozni, finanszírozását meg közpénzből fogják biztosítani!

Milyen világ lenne az, amit ilyen mentalitással irányítanak? Itt lenne az ideje, hogy kinyíljon az emberek szeme, és észrevegyék, hogy a hülyének nézésben a főszerepet - ezek az egojukat fitogtató, önző és hazug vezetők - rájuk osztották ki. Egy pohár buggyant sörért, egy pár falat malachúsért kérik az összes javaikat, és a becsületüket. Megéri?

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5218116632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása