CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Zajt hallok a bejárat felől. Csak nem ők?!

2023. május 19. 00:03 - csú

a_felgyujtott_voros_csepel_presszo_kocsma.pngA Magyarok Nyilai terrorszervezet  Csepelen is letette kézjegyét, amikor az Árpád utcában felgyújtott egy presszót.

Novák Katalin a pápalátogatás ürügyén elnöki kegyelemben részesítette a Magyarok Nyilai nevű terrorszervezet egykori vezetőjét. Budaházy pedig szabadulása után rögvest deklarálta, hogy esze ágában sincs

visszavonulni a közélettől.

Jómagam szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy azóta finomodtak volna a 2006-os budapesti puccskísérlet vezéregyéniségének módszerei, melyeket hovatovább az Orbán-kabinet is alkalmaz: a demokratikus ellenzékhez köthető politikusok, újságírók vagy egyszerűen a másként gondolkodók megfélemlítése... Zajt hallok a bejárat felől. Csak nem ők?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4118118602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása