CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A rezsibiztos önzetlenül, jó pénzért költöztetést vállal

2023. június 08. 00:05 - csú

nemeth_szilard_dagadtan_mikrofonnal.pngNémeth Szilárdnak nem szóltak  előre: ne menj fel a tetőre!

Németh Szilárd posztolta közösségi oldalán a hírt: „készül a csepel-soroksári tankerületi központ a Csepel SC pályáján.”

Még tavaly február 14-én jelentette be Németh Szilárd a Fidesz alelnöke, országgyűlési képviselő, a rezsibiztos kormánybiztos, hogy az általa létrehozott alapítvány tulajdonába került Csepel SC Béke téri ingatlanán lévő volt elnökségi klubházba költözik a Dél-Pesti Tankerületi Központ.

A központ éppen a Németh által gründolt Jedlik Gimnázium több mint 20 milliárdos fejlesztése miatt kényszerült költözésre.

Ismereteink szerint vezetése Csepelen próbált az akkor 36 fős kollektívája részére új helyet keresni, sikertelenül. Végül Németh Szilárd nyújtott, teljesen önzetlen, segítséget. Nagylelkűen felajánlotta a Csepel SC éppen üresen álló, lelakott klubházát – valószínűleg a költözéshez nyújtott 228 milliós állami támogatás is hozzájárult döntéséhez.

A segítség azonban csúszott, a központ vezetése nem tudott várni. Időközben Pesterzsébetre költöztek. Elkapkodták vagy muszáj volt költözniük? Nincs róla hírünk.

Most költözhetnek újra. Vajon mennyibe kerül a kétszeri költözés? Mennyivel lépik túl a költözések, illetve a klubház felújítása a 228 milliós állami keretet? Nem tudjuk. Viszont látjuk a képviselő fb oldalán: Németh vidáman fényképezkedik az épülő klubház tetőgerendáin. Neki máris megérte. Legalább ennyivel kevesebbet kell költeni a sporttelep felújítására. Sőt a biztos bérleti díjjal is számolhat. 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1218132226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása