CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Elfogyott a regimentje, de ígéretekből most is kifogyhatatlan

2023. június 12. 00:05 - csú

harosi_tajkep_lomokkal_1.jpgA Kis-Duna part, a Kertváros, a lakótelepek szépítése mellett a kerületvezető szívügyévé vált a képünkön látható áldatlan hárosi helyzet javítása is. Ezek a  folyamatosan ismételt témák, egyelőre csak  ígéretek, mint ahogy az is, hogy „Csepel érdekeiből nem” tud engedni.

Csepel polgármeserének már nincs többsége a helyi képviselő-testületben. Kérdéses, hogy Csepel érdekeinek 13 éves elhanyagolása után a kerület valódi fejlődését nem éppen segítő terveihez tud-e többséget szerezni a testületben, a „közös értékeink megmaradnak” hangsúlyozásával együtt.

Nem az értékekkel volt gond korábban sem. Saját, a kerület legfontosabb fejlesztési igényeit figyelmen kívül hagyó „szépítési” céljai, százmilliókat felemésztő beruházásai (ifjúsági tábor felújítása, sportlétesítmények fejlesztése, napközis tábor fejlesztése stb), vezetési módszerei, elvtelen megalkuvásai, például

Németh Szilárd birkózócsarnokának támogatása, pénzszórási akciói, tartalmak nélküli lózungjai lehetetlenítették el, mind a Fidesz-frakció tagjai, mind pedig az ellenzék körében.

Kampányában Tarlós ajnározása, Karácsony folyamatos, egyoldalú támadása, az ellenzék folyamatos távoltartása a közpénzből működtetett önkormányzati médiától, a baloldali képviselők tudatos lejáratása, komoly politikai hiba. Bizonyítja, maradt, ami volt, fideszes értékeket valló politikus, csak most pártonkívüliként mondja, képviseli, terjeszti korábbi pártja, vezére politikáját.

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr518118594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása