CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mitől szaporodik Csepelen a lakossági fórumok száma?

2023. július 07. 00:05 - csú

forum_ures_szek_bl.pngTöbbször hiába várták a kerületvezetőt a meghirdetett lakossági fórumra, nem menet el, pedig nagyon várták, a széke üres maradt...

Érdekes, hogy amióta Csepel jelenlegi polgármesterét kizárták a Fideszből, egyre több lakossági fórumot szervez.

Ki tudja, hogy miért, de korábban nem nagyon szorgalmazta az

ilyen lakossági találkozók megtartását.

A hivatalos kerületi szócső nem rég kettőről is tudósított, sőt közölte a következő három fórum időpontját és helyszínét is. Blogunkon korábban idéztük a csepel.hu-n megjelentekhez fűzött egyik olvasói megjegyzést, amelynek szerzője több ponton cáfolta a Rákóczi kerti fórumról szóló tájékoztatást: 

 „…A cikk alapján úgy tűnik, hogy egy ember szólalt fel a Családok Parkja ellen. A valóságban …többen,.. A cikk állításával ellentétben senkitől nem hangzott el olyan, hogy csak a környékbeliek látogathassák a teret, de az igen, hogy a szervezett buszkirándulások célpontjává tették, ami nem jó a helyieknek! Azon kívül….a parkolás kérdése sem megoldott! ….a park körül élő lakosok egy 55 fő által aláírt petíciót is eljuttattak korábban a polgármesternek, amiben kérik a helyzet rendezését.”

A szerkesztőség ezzel mit sem törődve, változtatás nélkül adta le a kritizált cikket. Ennyit az olvasói vélemények figyelembevételéről. 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8918147646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása