CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd üzent az USA elnökének és jól bevásárolt

2023. augusztus 08. 00:05 - csú

nemeth_szilard_duhos_keretben.pngÜzenget, vásárol, magyarázkodik

Hatalmas harci sikereket könyvelhetett el az ország legfőbb rezsibiztosa, Németh Szilárd Fidesz-alelnök, országgyűlési képviselő.

A heti.tv-ben, a Hirtv-ben a TV2-n és az Energiaügyi Minisztérium konferenciáján védte meg a hazai és nemzetközi támadások kereszttüzében álló rezsicsökkentést, a magyar családokat, a magyar határokat, a hazát.

Emellett még arra is volt ereje, hogy - miheztartás végett - üzenjen az amerikai elnöknek és az USA magyar nagykövetének arról, hogy

"nemzetpolitikánknak" mi a "szíve közepe"...

Sőt, mint a magyarnarancs.hu-tól megtudtuk, csepeli kis birodalma, a Hollandi úton, állami és önkormányzati támogatásból létrehozott KIMBA, 39,37 millióért meg tudott venni egy legalább 56 személyes, használt buszt is.

Véletlenül, a veronai buszbalesetben érintett vállalkozás vezetőjének új cégétől vásárolt. https://magyarnarancs.hu/belpol/a-veronai-balesetben-erintett-vallalkozas-vezetojenek-uj-cegetol-vasarolt-buszt-nemeth-szilard-birkozo-akademiaja-260670  

A lap kérdésére a KIMBA az alábbiakat közölte: „Kiemelt szempontunk volt a beszerzés és lesz az üzemeltetés során az akadémistáink és a közlekedésben résztvevők biztonsága.”

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5518187189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása