CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelnek már megint fideszes polgármestere van?

2023. augusztus 29. 00:05 - csú

abel-borbely_loval_kettos_portre_lova_tesz.pngA csepelieket akarják lóvá tenni? A szemünknek higgyünk vagy Borbély Lénárdnak?

A kerület polgármesteréről és három helyetteséről -‑ a csepelitől kezdve az országos médiáig, sajtóig ‑ sokan megírták, hogy Németh Szilárd hathatós közreműködésével valamennyiüket kizárták a Fideszből. Bár Borbély Lénárd újra és újra hűségesküt tesz az Orbán-kormány és az őt kirúgó szervezet mellett, azért nem mulaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy a kialakult helyzetből profitáljon a jövő évi választásra. Igyekszik magát függetlennek feltüntetni az ezzel járó szavazatgyarapítás reményében.

És akkor tessék! Beüt a ménkü.

Az elkötelezetten kormánypárti (fideszes) Metro azt írta Borbély Lénárdról, hogy fideszes polgármester.

A bejelentéshez az

atlétikai vb helyszíne körüli gyomírtás adta az apropót. A Metro Borbéllyal cáfoltatta az RTL Híradójának riportját, amelyben arról volt szó, hogy nem vágták le a stadionhoz vezető út egy részén a parlagfüvet. A felelősség el- és áthárítás talán még azóta is tart Borbély Lénárd és Karácsony Gergely főpolgármester között, de mi nem engedjük magunkat félrevezetni.

A lényeg első része a Metró által közzétettborbélyi megnyilvánulásban olvasható: „Nyilván jó ötletnek tűnt, hogy egy kormánypárti kerületet, illetve polgármestert próbálnak rossz színben feltüntetni…” – idézik Borbélyt. Ebből már látható, hogy ő és a (Fidesz) kormány egy oldalon áll, együtt akarja őket vegzálni az ellenzék és a független sajtó.

Az adu-ásszal azonban a Metro rukkolt ki. Az újságban hepiendként ezt írták: „A fideszes polgármester hozzátette: azóta Karácsony Gergely levágatta a parlagfüvet”

Mi csak vártunk és vártunk türelmesen, de HELYREIGAZÍTÁST azóta sem kért a csepeli polgármester, hogy ő bizony független…

Akkor most ezt úgy tekintsük, hogy Borbély úr személyében Csepelnek ismét fideszes polgármestere van, csak erről a tényről éppen a csepelieknek felejtettek el szólni?

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1718201011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása