CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Katonaerények egyenesen Szalay-Bobrovniczky miniszter úrtól

2023. augusztus 29. 00:03 - csú

szalay-bobrovniczky_ov_honvedelmi_minisztere_2022-tol_kardot_rant.pngHa valaki szereti a bohózatot, rá kell kattintania honvédelmi miniszterünk közösségi oldalára. Egyik fotóján divatos öltönyében, középkori fegyverrel a kezében próbál ijesztgetni minket páncélba öltözött vitézek között!

A képaláírásból kiderül, meglátogatta a Hunyadi János életéről készülő minisorozat forgatását.

Mintha egy OKJ-s Dugovics Titusz-képző tanfolyam előadója lenne: Kemény munka, elhivatottság, bátorság és akaraterő – ezekre a katonaerényekre mi, mai magyarok is támaszkodhatunk. Mert a tét ma sem kisebb, mint Magyarország békéje, Európa biztonsága.

Valami nagyon nem stimmelhet, mert

a Publicus Intézet felmérése szerint csak minden második magyar védené hazáját, ha úgy adódna. A kínkeservesen toborzott határvadászok is tömegesen mondanak fel, már legalább négyszázan (!) hagyták ott a drótkerítés melletti sétálást, derítette ki a hvg.hu.

Kéretik tehát mielőbb bemutatni ezt a tévésorozatot, levetetni Bobrovniczky miniszter fotóját és posztját a közösségi oldalról, mi meg legyünk bátorak, mert csak akkor támaszkodhatunk a „katonaerényekre”!

Forrás: -átkai (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr10018195421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása