CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki fizeti az ökröket Csepelen?

2023. augusztus 30. 00:05 - csú

okorsutes_2023-08-20_kozosen_csepelert_1.pngMi, csepeliek fizetünk mindenért. Ne legyenek kétségeink: itt az összes cirkusz közpénzből van megrendezve és fedezve. Még a cirkusz mellé adott kenyér és a desszertként felszolgált rock, retro, gida, csikidám is…

Nézzük például a legutóbbi bulit. Emlékezete, nagyszabású ünnepséget rendezett a kerületi önkormányzat augusztus 20-a alkalmából. Az eseményről a helyhatóság hivatalos weblapja, a csepel.hu egy eldugott helyen csak szűk, fotó nélküli szöveges tájékoztatást adott. Nem úgy a polgármester, aki saját közösségi oldalán 42 képpel illusztrálta az egész napos programot.  

A fotók között látható

az ilyen eseményeken rendszeresen résztvevő Közösen Csepelért Polgári Egyesület sátra és az egyesület logóját és jelmondatát felmutató tábla. Közvetlenül mellette sütötték az alkalomra levágott, fűszerezett ökröt. Ki tudja miért, de ez a kép sehol másutt nem jelent meg…

Jogos kérdés lehet, hogy ki fizette az ökröt, de talán ennél fontosabb, hogy miért csak ez a civil szervezet vesz részt az önkormányzat által szervezett rendezvényeken? Meghívtak más civileket is? Vagy csak arról van szó, hogy ezeket a programokat Borbély Lénárd saját támogató szervezete és önmaga népszerűsítésére felhasználja fel?

Ilyen tálalás után hogyan értsük az egyesület logója alatt a „Nekünk Csepel az első!” jelmondatot? Lehet, hogy az egyesület vezetői még nem merték odaírni valódi céljukat, miszerint nekik Borbély Lénárd az első!?

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr218203393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása