CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ráismer még önmagára az öreg jedlikes diák a megújult gimiben? - Egyszer volt

2023. szeptember 02. 00:05 - csú

1_az_uj_homlokzat.pngGyönyörű a teljesen megújult gimnázium, ahova most már a József Attila utcából lehet belépni. jedlik_gimi_eredeti_allapotban_2.pngSzép volt a szerényebb régi iskolaépület is, amelyiknek a Táncsics Mihály utcára nyílt a most megszüntetett főbejárata.

A régi Jedlikben a diákok a tudás mellett rengeteg élménnyel gazdagodtak, hagyományokat teremtettek. Például

a bolond ballagást.

vermes_miklos_a_jedlik_kapujaban_nemeth_szilard_a_diak_bolondballagas.jpgA több mint négy évtizeddel ezelőtti, 1982-es képen a Táncsics utcai bejárati oszlopnak támaszkodó kedves, vidám,   jedlikes diák néz a fényképezőgép lencséjébe Vermes tanár úrtól nem messze. 

jedlik_nemeth_szilard_dicsosege_marvanytablan_2023-08-31_-1221-es.pngA tegnapelőtt készült fotón egy politikus látható a megújult Jedlikben, aki márványtáblába vésette saját nevét.

 Mind a két képről Németh Szilárd néz ránk.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5318205445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása