CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Itt a kormány ajánlata: Megmutatjuk, milyen szerződést kapnak a tanárok a státusztörvény alapján

2023. szeptember 14. 00:03 - csú

szomoru_elkeseredett_tanar_pedagogus_2.pngSzeptember 15-ig kapják meg a státusztörvény alapján írt új szerződésüket az oktatásban dolgozók. Van, aki már megkapta, más még várakozik.

A hvg360 kérésére egy tanár elküldte a most kézhez kapott dokumentumot, amit nyilvánosságra hozunk. Azt mondta, nagyon csalódott attól, amit lát.

„Gyermekeink érdeke mindenek felett áll, ezért kiemelt ügy, hogy a gyermekeket nevelők, oktatók társadalmi, szakmai és anyagi megbecsülése is javuljon és fejlődhessen.” – így kezdődik a lapunkhoz eljuttatott szerződés, amit egy nyugdíjkorhatárhoz közeledő pedagógustól kaptunk.

Azért kerestünk meg több tanárt (és az ugyelet@hvg.hu-n várjuk mások jelentkezését is), hogy lássuk, a kormányzati szólamokhoz képest mennyivel változik a fizetésük az új rendszerben. Vajon kap majd bárki 1 milliót? Erre is kíváncsiak vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1118213897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása