CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd miért nem fért rá egy kisfilmre?

2023. szeptember 21. 00:05 - csú

nemeth_szilard_dagadtan_mikrofonnal_1.pngMi pótoljuk a hiányosságot. Anyagtakarékosság vagy netán más ok miatt Németh Szilárd semmilyen formában nem szerepelt  Borbély Lénárd választási kampányt szolgáló kisfilm-sorozatának jedlikes összeállításában, pedig hát jól tudjuk, a rezsibiztos volt a tótum-faktum az avatási szertartáson is.

A polgármester nem képes leállni a Jedlik átadásán ért sérelmei folyamatos napirenden tartásával. Választási kampányában ugyanis tudatosan felhasználja Németh Szilárd népszerűtlenségét.

Nem rég jelentette meg fb oldalán az „Életre fel – trendek magazinja” című kisfilmsorozatának újabb gyöngyszemét, amely

a gimnázium átadási ünnepségén készült. Anyagtakarékosság vagy netán más ok miatt Németh Szilárd semmilyen formában nem szerepelt a ~ 3,5 perces összeállításban, pedig hát jól tudjuk, a rezsibiztos volt a tótum-faktum a szertartáson is.

Ábel Attila alpolgármester legutóbbi Sztálinra való utalása ismeretében megemlítjük, hogy Sztálin annak idején Trockijt retusáltatta ki a képekből. A borbélyi kampányfilm szerkesztői Németh-tel tették ugyanezt. Mintha ott sem lett volna.

Borbély úr a saját maguk által készített kisfilmben hozta a kötelezőt, sokadszorra is: „hálásan köszönjük a magyar kormány és miniszterelnök úrnak a személyes támogatását”, hogy ilyen mértékben megújulhatott Csepel legnevesebb középiskolája, amelyet az önkormányzat is folyamatosan támogatott, amiért rengeteget tett.

Hiába, Borbély Lénárd bízik abban, hogy még visszatérhet a Fideszbe, elnyerheti a Kedves Vezető támogatását. Kíváncsian várjuk Németh Szilárd reakcióját, bár lehet, hogy a csepeliek többségét ez a műbalhé már nem érdekli.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9018217597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása