CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki fog minket megmenteni?

2023. október 12. 00:03 - csú

kover_laszlo_4.jpgLassan szedheti a sátorfáját Bödőcs Tibor, mert a kőbalta-tekintetű Kövér László házelnök úr (képünkön) szinte minden héten kitűnő humoristánk babérjaira tör.

Most a várpalotai Trianon Múzeum újranyitásán remekelt. Számtalan poénja közül nekem legjobban a Kommunista Kiáltvány egyik közismert, ám általa megbuherált passzusa tetszett: „Kísértet járja be Európát, az »uniós Kun Bélák kísértete«!”

Akik netán az ilyen poénoktól

gutaütést kapnának, részben lenyugodhatnak: biztos kezekbe, illetve príma mentőautókba kerülnek majd, hiszen a legnagyobb nemzeti tőkésünk megint jól tenderezett. Potom négymilliárd forintért szervizelheti négy évig az ország mentőit. Níí-núú, úgy viszik a betegeket a Mészáros-mentők, mint a sicc!

Már csak néhány apróságot kell megoldani: legyen több sofőr, mentős, orvos, ápolónő, és legyenek működőképesebbek közkórházaink.

Forrás: Élet és Irodalom (-átkai)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2618224479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása