CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez már súlyos! A kerületvezetői hajbókolásnak nincs határa?

2023. október 16. 00:05 - csú

ugratas_csepelen_augusztus_20_buli.pngUgratás: Kicsit drága, de a miénk, ezt is Borbéy Lénárd adta a csepelieknek közpénzből. Két köszönetet egy mondatban viszont a kormány kapott a polgármestertől 

Kisfilmmel folytatódott a Helló Csepel!, a polgármester közösségi oldalán a csepeli sikerekről készült, havonként megjelenő, Borbély Lénárd monológjára épülő propagandafilm-sorozat.

Ezúttal a

fejlesztési sikerek (Jedlik újjáépítése, a Csillagtelepi városrehabilitációs program folytatása, Eötvös iskola felújítása, Táncsics Mihály út felújításának befejezése, a pumpapálya megépítése, parkolók felfelfestése) voltak a középpontban. Az egy hangra szerelt képtelenül képes riportban sokszor elhangzott: köszönet a magyar kormánynak, köszönet a magyar kormánynak. Igen, volt, amikor egy mondaton belül kétszer is. Vajon miért? A végén még az is elhangzott, hogy indulhat az új tanév. Tehát Csepelen minden rendben. Hurrá! Éljen a sikert sikerre halmozó hős vezető, Borbély Lénárd!

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3018213637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása