CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Rossz gondolatokra Tik-Tok és egy történelmi kísérlet

2023. október 19. 00:03 - csú

fidesz-alapitok_1989.pngElszánt Fidesz-alapítók között, a mai svindlizők. Szerintük vajon elmarad  a rendszerváltozás, ha akkor lett volna TikTok és valaki időben megtanítja a leváltottakat kamerába rappelni? 

Tulajdonképpen az lett volna a meglepő, ha orbánék nem vásárolnak rajongókat a TikTokon.

Elvégre arról a rezsimről van szó, amelynek leglényege az állandó lekenyerezés, ahol külön minisztériuma van a propagandának, az a rezsim, amely évi százmilliárdokból tartja fenn Rákosi Mátyás óta legnagyobb pártsajtóját, csak arra 3 milliárdot költött, hogy a facebook a fiatalok orra alá tolja a megafonos beszélő fejeit. Naná, hogy a zs generáció nem maradhatott ki ebből.

A tinik a nagy nézettséget látva majd belenyugszanak, hogy a zsigeri NER-undoruk csak rossz egyéni beidegződés, igenis vicces, meg jófej a köpcös téeszelnök úr, akit a

tinik körberajongják mint Kim Jongunt a szerelmes kisúttörők, és úgy potyog a könnyük a vezér naftalinszagú poénjain kacagva, mint kéttannyelvűs kisdiáknak könnygáztól a Karmelita előtt.

A Fidelitasnak búcsút mondott – ám továbbra is vállaltan jobboldali - Tóth Bettina influenszer vette észre nemrégiben, hogy fura dolgok történnek Viktorunk TikTok oldalán. Például az egyik, alig néhány száz ember által kedvelt (amúgy dögunalmas) videójának hirtelen 10 milliósra nőtt a nézettsége. Aki a közösségi médiában jártas, az pontosan tudja, hogy ez mit jelent. Ugyanazt, mint amikor 2017-ben egyszer csak egymillió közelébe szaladt fel Mága Zoltán követőtábora, majd kiderült, hogy a bazsevás giccskirály követőinek zöme pakisztáni meg bangladeshi kamuprofilok voltak.

Bár ilyen milliós malőr Orbánnál azóta nem fordult elő, azért így is jócskán gyanús az oldala, például amikor egymás után két imázsvideót tettek ki ugyanarról a lélegzetelállítóan izgalmas témáról, ahogy Ner potentátok fotózkodnak a kötcsei találkozón. Az egyiket 105 ezren, a másikat már hirtelen 522 ezren nézték meg. Biztosat persze nem tudni. Már azon kívül, hogy Orbán TikTokja egy történelmi kísérlet: vajon elmaradt volna-e a rendszerváltozás, ha akkor lett volna TikTok és valaki időben megtanítja Grósz Károlyt mondjuk kamerába rappelni? 

Forrás: Kácsor Zsolt (Népszava)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1918230273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása