CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb provokációra készülnek a sétányoknál a csepeli kerületvezetők

2023. október 19. 00:05 - csú

wittner_maria_park_keszulo_emlekmu_-2023-10-18_ez_megy_23-ra.pngAlapozás. A kerületvezetők az újabb sétányi  provokációnak ágyaztak meg azzal, hogy ismét a környéken élők véleményének kikérése nélkül költenek súlyos milliókat egy kéretlen emlékműre, amit most hétfőn akarnak felavatni.

Kedélyborzoló megemlékezést tartott  a sétányoknál Csepel fideszes vezérkara tavaly október 23-án. A későbbi kizárók és kizártak még egymás kezét szorongatták, amikor Wittner Máriáról nevezték el a lakások és a Spar közelében lévő teret.

A környék lakói közül csak nagyon kevesen álltak a politikusok társaságába. Az ott élőket és képviselőjüket ugyanis senki sem kérdezte meg, akarják vagy nem akarják, hogy Wittner Mária nevét viselje a tér. Az előzetes tiltakozás és az utólagos felháborodás nem maradt el.

Borbély Lénárdnak és társainak ez nem volt elég. A provokációt minden  előzetes lakossági és képviselői egyeztetés nélkül hétfőn, vagyis az idei október 23-án megismétlik. Igaz, a

provokáció ettől lesz igazán tökéletes provokáció.

Eleinte csak egyetlen Hírmondós sorból derült ki, hogy „ünnepélyes emlékműavatás” lesz 23-án a Wittner Máriáról elnevezett térnél. Ma már azonban láthatók az előkészületek: alapoznak, betonoszlopokat helyeztek el, és fúrnak, faragnak, hogy megágyazzanak az emlékműnek.

A kerületvezetők viszont az újabb provokációnak ágyaztak meg azzal, hogy ismét a környéken élők véleményének kikérése nélkül költenek súlyos milliókat egy kéretlen emlékműre.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4218237579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása