CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Őrület a szivárvány miatt

2023. október 24. 00:03 - csú

szivarvany.jpegGyönyörű, és senkit nem bánt, senkinek sem fáj, de sok örömet okoz, és ráadásul szerencsét is hozhat, ha valaki átmegy alatta, a kormányzati politikusok újra és újra belekötnek.

Soltész Miklós egyházügyi államtitkár beszédet mondott a Szivárvány Református Óvoda átadásán Berettyóújfalun. Leszögezte: amikor pár éve nevet adtak a kisdedóvónak, még nem sejthették, milyen mozgalom tűzi zászlajára a Teremtő és az emberek szövetségét jelképező szép természeti jelenséget. Felszólította hát a megjelent gyerekeket, óvónőket és szülőket, hogy

„Ne üljenek fel új szivárványos dolgoknak, mert azok a gyerekeket tönkreteszik. Ha ez sikerül, akkor mindenféle őrülettel fel tudjuk venni a versenyt.”

Bizonyára. Jobb, ha az ember már attól gyanút fog, ha látja: „páros ívű szép szivárvány koszorúzza keletet”.

Forrás: Huszár Ágnes (Élet és Irodalom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6818225537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása