CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mindörökké! Mire készül Németh Szilárd a csepeliek háta mögött?

2023. november 17. 00:05 - csú

nemeth_szilard_papokkal_jedlik_ugyben_2023-11-08_nsz_fb.pngA rezsibiztos saját kirakatába (fb-oldalára) tette ki ezt a képet. Így akarta megüzenni, hogy ismét a Jedlik Ányos Gimnázium egyházi kezelésbe adását szorgalmazta? Ami biztos: nem tartotta fontosnak a csepeliek korrekt tájékoztatását.  Miért?  

Németh Szilárd csepeli lakos, rezsicsökkentési kormánybiztos, országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök hivatalos oldalán sejtelmes hír jelent meg:

Kedves Gyuri, Zoli és Péter atya! Köszönöm, hogy szót válthattunk közéleti kérdésekről.”

A szöveg alatti képen Németh az atyákkal látható, valamint a katolikus keresztény köszöntés: Dicsértessék a Jézus Krisztus! 

    Németh ugyanakkor nem tartotta fontosnak a csepeliek korrekt tájékoztatását a tárgyaláson felmerült közéleti, tehát a csepelieket is érinthető kérdésekről. Vajon miért nem? Talán mert ismét a Jedlik Ányos Gimnázium egyházi kezelésbe adását szorgalmazta?

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8318257609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása