CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király!

2023. december 06. 00:03 - csú

orban_viktor_a_felfuvalkodott_2023-07-22_tusvanyos_3.png"Melegekről készült fotókat zár el a 18 évesek elől, de a kormányközeli TV2-n 12-es karikás éneklős műsorban nőnek öltözött férfiak, és férfinak maszkírozott nők bohóckodnak, vagy hajadonok magukat megalázva vonaglanak a nagy Ő előtt."

Már megint nemzetileg konzultálunk, s a gyermekvédelmi törvénynek nevezett LMBTQ téma is szerepel a kérdések között. Mert - ahogy Novák Katalin köztársasági elnök a Demográfiai Csúcson mondta - a családok szabadságharcát vívjuk. A miniszterelnök is a legszigorúbb gyermekvédelmi rendszert ígéri. Orbán Viktor szerint veszély van, a genderpropaganda beindult, ám a gyerek szent és sérthetetlen. És, mint a Walesi bárdokban Edward király, néha végignéz országán: használt-e a megöntözés.

A napokban a Szivárványcsaládokért Alapítvány kerekasztalbeszélgetést szervezett induló kampányáról, amelyben a családok sokféleségét mutatják be. Egy kisfilmet is levetítettek, amelyben

ismert és elismert emberek mondták el, ők milyen családban élnek, és mit jelent számukra ez a fogalom. Volt példa nukleáris- és szivárványcsaládra, örökbefogadó szülőre, fogyatékkal élő gyermeket nevelőre, és olyanra is, aki tudatosan nem akart szülni. Ezek az emberek arról is beszéltek: a család nem vér kérdése, hanem a feltétel nélküli szereteté, amely biztonságot ad. Amiért érdemes mindennap felkelni, és alapvető emberi értékek, egymás segítése, támogatása, és a szeretetben való létezés jellemzi. Meg azt is mondták, hogy a „család az család, ha én azt gondolom róla. A lényege, hogy megpróbáljuk elviselni egymást, szeretettel”.

A beszélgetés, egymás gondolatainak, véleményének megismerése jó dolog. Ami miatt mégis végtelenül szomorú volt ez a találkozó az az, hogy kampányt kell indítani arról, ami természetes. Hiszen sokfélék vagyunk, ezernyi élethelyzettel. De nekünk olyan családbarát a kormányunk, hogy gyűlöletet szít. Régen is volt buzizás, de most politikai termék lett az azonos neműek kapcsolatából.

A kormány pontosan érti ezt a társadalmat, tudja, milyen szinten áll itthon a kulturális és szociális műveltség, milyen témával, és hogyan lehet a gyűlöletkeltő narratívával közönséget szerezni. Valójában teljesen mindegy neki, mi van a gyerekekkel, hogyan élnek a családok, hiszen ők csak a mocskos és tudatos politikai játszmához kellenek. Jól mutatja ezt, hogy miközben védelmébe veszi a pedofil papokat, tiltja a meleg párok örökbefogadását. A másságra utaló könyveket lefóliáztatja, de példaként állítja elénk Elon Muskot, akinek tizenegy gyereke van három anyától. Melegekről készült fotókat zár el a 18 évesek elől, de a kormányközeli TV2-n 12-es karikás éneklős műsorban nőnek öltözött férfiak, és férfinak maszkírozott nők bohóckodnak, vagy hajadonok magukat megalázva vonaglanak a „nagy Ő” előtt. 

Azok, akik csak őket nézik, hallgatják, olvassák, csodálatosabbnál csodálatosabb híreket kapnak arról, hogy csökken a rászoruló gyermekek száma Magyarországon, hogy a kormány újabb óvodákat-bölcsődéket avat. Nem jut el hozzájuk, hogy azonos nemű szülők attól rettegnek, hogy gyerekeiket megalázzák, és kiközösítik az iskolából. Mert azonos nemű párok ne neveljenek gyereket – ahogy Lázár János mondta -, így gondolkodik egy normál és tisztességes, becsületes ember. Mit lehet mondani erre... Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! 

Forrás: Muhari Judit (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9218267181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása