CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd az idén is megzsarolja 111 millióval Borbély Lénárdot?

2024. január 31. 00:05 - csú

nemeth_szilard_csepel_sc-s_zaszloval.jpgEz jutott a Csepel SC-nek. A rezsibiztos tavaly a csepeli önkormányzat költségvetési tervének tárgyalásánál megzsarolta a polgármestert, aminek "eredményeként" Borbély úr a Csepel Torna Club részére 111 milliós anyagi támogatást hagyatott jóvá a testülettel.  Ismereteink szerint azonban még nem került kifizetésre a 111 millió. Németh közpénzből privatizálta a Csepel SC-t, majd további közpénzmilliókat kapott hozzá.

Németh Szilárd lett a legsikeresebb magyar civilírta meg a telex.hu

A cikkből kiderült, hogy a kormány 3 éve, amikor is elvesztette a Norvég Alapból jutó 77 milliárdos támogatást, elindította a Városi Civil Alapot. Ezzel „ …gigantikus, választásokon is bevethető álcivil hálózatot épített ki”. Az eltelt 3 év osztogatását áttekintve „…251 olyan alapítványt, egyesületet találtak, amelyek összesen

legalább 15 millió, legfeljebb pedig 37 millió forintot nyertek el az eddigi három körben. A 251 szervezet közül 219-nél találtak erős kötődést a hatalomhoz, ami 87 százalékos arányt jelent.”

A legtöbb kormányzati támogatást, teljesen véletlenül, Németh Szilárd civil szervezetei nyerték el: a Kozma István Magyar Birkózó Alapítvánnyal 37, a Csepel SC Alapítvánnyal 36, míg a Csepel TC-vel 11 milliós támogatást kapott.

A cikk szerzője nem írt arról, hogy Németh a tavalyi önkormányzati költségvetési terv tárgyalásánál megzsarolta a polgármestert, melynek eredményeként Borbély úr a Csepel Torna Club részére 111 milliós anyagi támogatást hagyatott jóvá a testülettel, amely azonban ismereteink szerint még nem került kifizetésre. Németh közpénzből privatizálta a Csepel SC-t, majd további közpénzmilliókat kapott hozzá. 

H.-R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr918314999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása