CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hurrá! Önkéntes rikkancs lett a kerületi alpolgármester!

2024. február 06. 00:05 - csú

abel_attila_szuper_fekvo_bamba.pngMár Ábel Attila alpolgármester, Borbély Lénárd polgármester első számú propagandistája is a cikkünket terjeszti, népszerűsíti. Szokatlan dolog ez tőle, ezért gyanús, roppant gyanús.

Blogunk nagy érdeklődést és komoly visszhangot kiváltó írása – Miért hiteltelen a csepeli polgármester vezetése alatt álló egyesület petíciója? –, több közösségi oldalon is megjelent.

Ábel úr, a szerinte Németh Szilárdhoz kötődő portál, a szigetország.hu-ban történt közlés után, idejét látta ismét nekimenni, no nem az általunk közölt cikk tényeinek, hanem Németh Szilárdnak és csepeli ellenzéknek. Írása a saját hírblogján és a Csepeli vagyok közösségi oldalon jelent meg. Címe: A Fidesz alelnöke hirdeti a csepeli ellenzék blogját. Ábel úr írásának mondandója egyetlen konkrét ténnyel sem igazolja állításának lényegét, miszerint az egész baloldal Németh kezében van, Németh irányítja a Borbély ellen szervezkedő baloldalt.

Hazudozása közben Ábel úr mindenkiről leszedi a keresztvizet, aki

nem látja be, hogy nem Borbély az igazi ellenfelük, hanem Németh Szilárd. Étjük. Némethet utáljátok, meg a kezében tartott baloldalt. Ábel úr állításai több sebből véreznek, találgatásokra épülnek. Helyenként fellehető bennük a sértettség, hogy a Borbély-Ábel párost kirúgták a pártból, pedig Borbély már független, de jobboldali.

    Ennél azonban nagyobb a gondunk Ábel úr írásával. A szöveg tartalma, de szerzőjének hónapok óta ismétlődő vagdalkozásai, Borbély ellenfeleinek mindenáron való lejáratására való törekvése mára teljesen hiteltelenné tették őt. Arról nem is beszélve, hogy reagálásai többségében, így most sem válaszol a kritikákra, véleményekre. Mellébeszél. Pedig szívesen olvastunk volna cikkünk állításait érvekkel cáfolni próbáló, vitatkozó mondatokat, mert hisszük, hogy a vita, a vélemények ütköztetése, a párbeszéd segíthet az előttünk álló választások várható feszültségeinek feloldásában.

Van azonban egy számunkra pozitív hozadék: szerintünk népszerűsítette a blogunkat, amit ez úton is köszönünk. Ugyanakkor ismét bizonyítja, hogy alpolgármesterként már alkalmatlan minden korrekt vitára. Maradt ő is, mint a főnöke, Borbély Lénárd, egy hatalomért foggal, körömmel ragaszkodó, párt nélkül maradt pártkatona. 

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7118317401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása