CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gusztustalan hazudozás csepeli közpénzből

2024. február 12. 00:05 - csú

abel_attila_-kt-2023-04-24_2.pngAz önkormányzat Ábel Attila alpolgármester által dirigált szócsövének a főcsővezetői  alaposan belecsaptak a lecsóba: a több mint egy éve folyó, Borbély melletti kampányuk újabb fejezetében a Csepeli Hírmondó hasábjain nekimentek a kerület ellenzéki a polgármesterjelöltjeinek. Nagyon bátran, nagyon merészen olyankor, amikor az ellenzék meg sem szólalhat saját érveivel.

Az írás egészen gusztustalan,  hazugságokra, csúsztatásokra, találgatásokra épül, célja a lehetséges ellenjelöltek mindenáron való lejáratása. Igaz, csak szőrmentén foglalkozik a Mi Hazánk jelöltjével, míg a Fidesz esetében nem a pártot, hanem Németh Szilárdot és a helyi szervezet támadja, a baloldallal való összefogással vádolja. Csak az ízig-vérig civil Borbély Lénárd és csapata „…köztiszteletben álló,

Csepelért tenni akaró, igazi lokálpatrióta, akik mentesek a pártok politikai csatározásaitól.”  - írják elfogulatlanul a főcsővezetők, akiknek Borbély fizet közpénzből.

    Már hosszabb ideje kíváncsian várjuk az ellenzék reagálását. Mit tesznek az ellen, hogy Borbély a közpénzből fenntartott Csepeli Hírmondót használja fel választási kampánycéljainak, kampányrendezvényeinek propagálására, önmaga, ajánló szervezete és képviselő-jelöltjei népszerűsítésére, sőt, az ellenzék, az ellenzéki jelöltek lejáratására, az őt támogató civil szervezetek megsegítésére. Ehhez az éves költségvetésben elrejtve, még anyagi fedezetet is biztosítva van.  

    A cikk végén megfogalmazott kérdést viszont mi is feltesszük: „…ki fog a végén jól járni?” Ha így marad minden, ha ezt hagyják, akkor Borbély. De mi lesz Csepellel és a csepeliekkel? 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6218315753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása