CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tudathasadás vagy csak a Fideszből kizárt csepeli csapat hasadozik?

2024. február 16. 00:05 - csú

buszpalyaudvar_helyen_park_abel-borbely.pngÍgérni azt együtt és külön-külön is nagyon tudott a duó mindkét tagja. De mi történt? Mi van Ábel Attila alpolgármesterrel? Az óriás plakát után miért nem szerepel Borbély Lénárd polgármester-jelölt 12 fős listáján? Lehet, hogy a polgármesternek is elege van már belőle. 

Pedig Ábel úr volt a polgármester leghűségesebb híve, ha valaki egy rossz szót is mert mondani róla, akkor buzgó mócsingként  azonnal ugrott, hozzászólt, írt, támadott, visszafelé mutogatott, nem egyszer ellentmondva az igazságnak, meg saját magának is. 

> Lehetséges, hogy áttételesen ugyan, de a

Közösen Csepelért Polgári Egyesület, s nem Ábel kapta a II. Rákóczi F.u. 97-105. szám alatti üzlethelyiséget, az alpolgármester csak nagylelkűen átengedte(?) Borbély Lénárdnak. Eredményeként most az egyesület logója és Borbély arcképe látható az iroda ablakaiban. Ezt többen szóvá tették, blogunk is foglalkozott vele. (https://csepeliek.blog.hu/2023/12/08/mi_koze_van_abel_attilanak_a_ii_rakoczi_ferenc_uti_irodahoz_es_annak_kidekoralasahoz#more18275149) Ezt követően az alpolgármester a Csepeli vagyok című közösségi oldalon hozzászóló véleményére ezt írta: „Minden frakciónak van irodája….”

Ezek szerint Ábel alpolgármester egyben frakció is? Akkor most két irodája van? Mennyiért adta a Borbély polgármestertől kapott irodát Borbély civil szervezeti elnöknek, rajta keresztül az egyesületnek? Lehet, hogy nem pénzt kért érte? Vagy a két úr, miközben azt csinálnak, amit akarnak egy önkormányzati üzlethelyiséggel, már mindenkit hülyének néz?

H.R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7518279623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása