CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egyszer majd tiltsák be végre a politikai pedofiliát

2024. február 18. 00:03 - csú

politikai_pedofilia.jpgHa egyszer változik a kormány Magyarországon, akkor az új hatalom első lépésének javaslom a politikai pedofília betiltását és szigorú büntetését. Nem Kaletáról beszélek, de az is beteg dolog, amikor a politikus bölcsődét-óvodát-kisiskolát látva leküzdhetetlen vágyat érez, hogy berontson és behemperegjen a gyerekek közé, agyonszelfizze, fotózza magát velük.

Ezer képről túl jól ismerjük már a gyalázatot, amikor kormánypolitikus saját politikai egyháza ministránsaivá kényszeríti a kiszolgáltatott kicsiket: a képviselő úr egy halom fotón gyerekekkel bájolog, matyóruhás kiskölykök tartják neki a tűző napon vagy éppen esőben a nemzeti színű szalagot az uniós pénzből épült sertéshízlalda átadóján. Vagy mint most Gyulán történt, ahol azért parancsoltak ki több száz tizenévest, hogy a közmédia vágóképein legyen tömeg, amikor Novák Katalin a gyulai várhoz érkezik. Mivel amúgy a franc se ment volna a reggeli fagyba megnézni a nemzet Holle anyójának megtett pártalkalmazottat.

A legtisztább egyszer és mindenkorra megtiltani, hogy politikus és gyerek egy fotón szerepeljen. Jogilag nem lehet kizárni, hogy

Novák nem politikai pedofil, hanem csak buta, mint a fagyott térkő, elhitte, hogy ő Azahriah közjogi megfelelője, azért álltak haptákban a gyulai tinik százai, hogy ha csak pár percre is, de láthassák. Fővárosi luxus­életében már elfelejtette, hogy mit jelent vidéken, ha a polgármester úr nyomatékkal ajánl valamit a tőle függő iskoláknak. A háromgyerekes anyának az sem tűnik fel, hogy a szülőket a franc se kérdezte, akarják-e, hogy gyereküket téli csend­életté varázsolja a Sándor-palota fagytündére.

A politikai pedofília betiltása nemzetegyesítő cél. Egy rezsim sem tartott örökké, ez sem fog. A ma fideszesei is ébredhetnek arra, hogy szívének kevésbé kedves pártkáder okoz majd az ő gyerekeiknek, unokáiknak egy kiadós bronchitist, vagy rosszabbat.

Forrás: BATKA ZOLTÁN (Népszava)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9918313199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása