CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli botránykő a II. Rákóczi Ferenc úton

2024. február 28. 00:05 - csú

abel_attila_irodaja_borbely_keppel_diszitve_1.jpgHónapok óta botránykő Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc út 97-105. alatti önkormányzati társasház földszintjén található üzlethelyiség sorsa.

Az Íme egy példa az önkormányzati vagyon öncélú felhasználására című cikk szerzője pontosan dokumentálta, hogyan lett a Csepeli Ingatlanhasznosítási Kft. kezelésében lévő iroda Borbély Lénárd polgármester saját jelölő egyesületének kampányirodája. 

    Blogunk már tavaly foglalkozott a témával. A Mi lesz az üres csepeli üzletekkel? c. írásban jeleztük, hogy a polgármester kampányegyesülete kidekorálta a sarki ingatlan utcai üvegfalait „…Borbély Lénárd polgármester, az egyesület elnöke és polgármesterjelöltje arcképeivel, kampányanyagaival.” Majd megjegyeztük: „…Jól mehet az egyesületnek, hiszen ki tudja fizetni a helyiség bérleti díját és fenntartási költségeit, s ráadásul még a

Borbély úr hónapok óta folyó kampányát is milliókkal képes támogatni.” https://csepeliek.blog.hu/2023/12/19/mi_lesz_az_ures_csepeli_uzletekkel 

    Az írásra azóta sem érkezett semmilyen válasz, most azonban a szigetország.info cikke is alátámasztja az írásunkban foglaltakat. Kíváncsiak vagyunk, Borbély úr meddig hallgat az ügyről, illetve a képviselő-testület mikor kér magyarázatot Borbély Lénárd önkormányzati létesítményben működtetett kampányirodájára? 

H.-R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1518322229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása