CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fogós forró kérdés: Mi lesz a Csepeli Stranddal?

2024. március 12. 00:05 - csú

nemeth_es_borbely_lehajtott_fejjel_szegyenkezik_2.pngVan ok a szégyenkezésre a felelőtlen ígérgetés miatt! Németh Szilárd 14 éve, a választási ígéretében fedett uszodát ígért a csepelieknek, Borbély Lénárd pedig 10 évvel ezelőtt a 2014-es 35 pontos választási programjában erősítette meg elődje 2010-es ígéretét: 

„33.) Tovább fejlesztjük a Csepeli Strandot. Ifjúsági élménymedencét építünk és az 50 méteres sportmedence után lefedjük a gyógymedencét is.” 

A fedett uszodának se híre, se hamva, ráadásul

a strand 2025-ös bérleti szerződésének lejárta utáni időszakról is óvatosan nyilatkozik a polgármester: „…továbbra is az önkormányzatnak kellene üzemeltetnie.” Az évek óta veszteséget termelő strandot? Lehet, hogy már ő sem nagyon akarja? 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8918289427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása