CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Folytatásos kerületvezetői hencegő félrevezetés

2024. március 25. 00:05 - csú

hurka_kolbasz_disznotor_2024-02-rol_borbely_film.jpgMég nincs kolbászból a kerítés, de a hozzávaló alapanyagból jó volt a felhozatal a nagyböjti csepeli disznótoros bulinál. Mit takar el, mit hallgat el az aktuális polgármesteri hencegés?

Ismét közzétette folytatásos teleregényének újabb epizódját saját közöségi (fb) oldalán a kerületvezető.

A kisfilmben, már csak filmkockákon keresztül, beszéd nélkül, sorolja a számára fontosabb sikersztorikat – ugyanazokat, amelyeket a többi közpénzből fenntartott szócsőben is megjelentek különböző változatokban, de azonos tartalommal. A főszerep a mindent eltakaró hencegés, a diadaljelentések sokasága.

Mit takar el, mit hallgat el az aktuális hencegés?

    A teljességre törekvés nélkül íme néhány, a kisfilmből is hiányzó ügyre hívjuk fel olvasóink figyelmét. Borbély úr a kisfilmben sem adott hírt „…a volt Csepel Művekbe érkező indiai vendégmunkásokról, Borbély-Németh politikai hatalmi küzdelmének újabb állomásairól, a csepeli fociháborúról, a lomtalanításról, a Budafok-Tétény polgármesterével aláírt, Lázár miniszter úrnak elküldött levélről stb.”

A disznótor fontosabb volt.  

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1318353259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása