CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli ellenzék jóvoltából jótékonykodhat a választások előtt Csepel polgármesere

2024. április 23. 00:05 - csú

borbely_lenard_osztogat_jotekonykodik.jpgNyoma sincs annak, hogy csomagosztogatás közben legalább néhány szóval megemlítené Borbély Lénárd az ellenzék szerepét a pénzügyi forrás előteremtésében, pedig hát…

A polgármester az utóbbi hetekben is folytatta hónapok óta tartó osztogatási akcióját a kerületi Humán Szolgáltatások Igazgatósága szervezésében. Nincs bajunk, a valóban rászoruló embereknek, családoknak osztott élelmiszer csomagokkal, biztos szükségük is van rá.

Sajnos ezzel nem oldódnak meg a szegények megélhetési gondjai, arról nem is beszélve, hogy ezen az úton csak a csepeli nyugdíjasok rendkívül kis részéhez lehet eljutni, holott valószínűleg sokezren szorulnának rá valamilyen rendszeres segítségre.

Vannak olyan olvasói jelzések is, amelyek szerint rendre ugyanazok kapják ezeket a csomagokat, ami ismét felveti, hogy

esetleg más módszerekkel kellene megkeresni a rászoruló embereket, családokat. Az már csak egy sokak által megfogalmazott, vitatható gondolat, hogy ez Borbély kampánya, közpénzből, valóban nehéz helyzetben lévő társadalmi rétegek körében.   

    Szerintünk lenne is rá bőven költségvetési keret, amit most is csak az ellenzék kezdeményezésére növelt meg a képviselő-testület március 14-i döntése. A most módosított összeg, mivel 2010 után Németh Szilárd és Borbély Lénárd polgármesterek százmilliókat vontak ki a szociális ellátási, támogatási rendszerből, nem tudta pótolni azt a ~ 400 milliót, amivel 14 év alatt csökkent az ellátottakra, rászorulókra fordítható össze.

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7218367557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása