CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért nem hiteles Borbély Lénárd és csapata?

2024. június 04. 00:05 - csú

nemeth_szilard_kabatjabol_kopenyebol_borbely_narancs_kerettel_3.pngMitől hiteles az a Borbély csapat, amelynek polgármesterjelöltje több mint 15 éven át aktív fideszesként végig támogatta Németh Szilárd ámokfutását?

Mitől hiteles az a polgármester, aki a pártból való kirúgását követően elfoglalt egy civil szervezetet, elnökké választtatta magát, és civilként is maradt Orbán és Fidesz hívő?

Mitől hiteles az a kerületvezető, aki úgy tudott a 2019-es választások után a képviselő-testületben többséget teremteni, hogy lényegében megvett három, ellenzéki színekben bejutott képviselőt, s most is

csapatának aktív tagjaivá választotta őket.

Aki csapata összeállításánál vállalkozói kapcsolatait felhasználva, olyan képviselőjelölteket vett be csapatába, akiknek civil szervezeteit előtte az önkormányzat már anyagilag támogatta? Lehet, hogy Borbély már csak önmagától független és ettől érzi magát hitelesnek? 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7318410561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása