CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Foggal, körömmel ragaszkodnak a hatalomhoz, közpénzből gyűlölködnek

2024. június 09. 00:05 - csú

borbely_nemeth_onkormanyzati_valasztas_2024.pngAhogy a szólás tartja, az egyik kutya, a másik eb, magyarán: egyik sem különb a Deákné vásznánál.

Németh és Borbély csak habitusban és alkatban különbözik egymástól. Mindketten megszerették a hatalmat, a velejáró gazdasági, személyes előnyöket, s már nem tudnak élni nélküle, ezért mindent megtesznek megtartása érdekében. A csepeli politikai vircsaftot is ők hozták létre, ők a felelősök eldurvulásáért, melynek legnagyobb vesztese a csepeli lakosság.

Az elvek nem érdeklik sem Némethet, sem Borbélyt. Nézeteiket, felfogásukat, választási ígéreteiket szükség szerint változtatták/változtatják meg. Egyedül Orbánhoz való hűségükben nem változtak. Az elmúlt 14 évben együtt és külön-külön is mindent elkövettek

például. a Csepeli Munkásotthon, vagy a Csepel SC Alapítvány tönkretételéért, majd a lerobbant szervezetek mögött lévő, kincset érő ingatlanok megszerzéséért. 14 éve új kórházat, fedett uszodát, HÉV fejlesztést, gerincút folytatást, gyári útépítést, ígértek – nem lett belőle semmi, most hallgatnak róluk. A felelősségvállalás mindkettőnek gyenge oldala: irtóznak a nyílt vitától.

A Borbély-Ábel duó a helyi közvélemény kisajátítása érdekében pártlapot csinált a Csepeli Hírmondóból, Németh a Fidesz országos pársajtóját használja fel a gyűlölködéshez. Másokkal üzengetnek egymásnak, amiből még a választás előtt nyilvános választási összeborulás, megegyezés is lehet – hiszen igazából mind a kettőjüknek a Fidesz érdeke az első.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8018370325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása