CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tudathasadásba kergetik a Csepeli Strand vezetőjét?

2024. július 18. 00:07 - csú

csepeli_strand_csuszda_2.pngKerületi képviselő lett a június 9-i választás után a Csepeli Strand vezetője, a Borbély-csapat tagja. Vajon hogyan fogja számonkérni az önkormányzati munkában a Csepeli Strand vezetőjétől, azaz önmagától, a stranddal kapcsolatos feladatok teljesítését, a lakossági panaszok elmulasztott megválaszolását, orvoslását? Mi lesz, ha a strandvezető nem ért egyet a képviselővel? Tudathasadás? 

Lassan két hete, hogy a Csepeli vagyok fb-csoportnál megjelent egy nyílt levél Borbély Lénárd polgármesterhez címezve, melynek szerzője a Csepeli Strand egyre romló helyzetére hívta fel a figyelmet.

Már több mint százan lájkolták egyetértően a levelet, és százhoz közeledik a hozzászólók száma is. Válasz azonban azóta sincs, egyetlen vezető, köztük a strand vezetője sem tette meg, hogy reagál a nevét is vállaló levélíró felvetéseire.

    Igaz, az utóbbi években gyakran változott a vezető személye, hiszen 2022 májusában még

Kovács Lajosnak hívták. Őt valamikor leváltotta a polgármester, majd 2023. május közepén Vadász Norbertet nevezte ki a felelős posztra. Vele még 2023. július 26-án készített riportot a Csepeli Hírmondó, „Családias hangulatú strandot szeretnénk” címmel. Vadász úr az interjúban kiemelte: nagy hangsúlyt kíván fektetni a marketingre, a strand megújult fb oldalára. Prioritásként a fenntarthatóságot, az energiahatékonyabb működést jelölte meg, míg a többi területen a jelenlegi rendszer fenntartását ígérte, de új programokat, hétvégi kedvezményeket is kilátásba helyezett. 

    Csak érdekességként jegyezzük meg, hogy Vadász úr a kezdetektől tagja volt az úgynevezett Borbély csapatnak. Egyes vélemények szerint ez is közrejátszott vezetői kinevezésében. A június 9-i önkormányzati képviselő-választásokon pedig a csapat jelöltjeként az 1. sz. egyéni önkormányzati képviselő-körzet képviselőjévé választották. 

    A kérdés csak az, hogy képviselőként hogyan fogja számonkérni a képviselő-testületi munkában a Csepeli Strand vezetőjétől, azaz önmagától, a Csepeli Stranddal kapcsolatos terveit, a strand évek óta veszteséges működésének felszámolását, a lakossági igények és az önkormányzati rendezvények, a stranddal együttműködő szervezetek, egyesületek cégek programjainak összehangolását, a lakossági panaszok jelentős csökkentésével párhuzamosan. Mindezt annak figyelembe vételével, hogy képviselőként, számára az igazi prioritás csakis a csepeli érdekek következetes képviselete lehet. 

    Azért az sem ártana, ha bocsánatkérés mellett, sürgősen válaszolna a fentiekben jelzett nyílt levélre vagy pl. a strand honlapján felvállalná nevét és beosztását, illetve bővítené internetelérési lehetőségeit. Strandvezetőként ez kötelessége, de a jó marketing munka alapkövetelménye is.  

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1118448967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása