CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Külső rácsodálkozás Csepelre

2024. július 20. 00:05 - csú

Az országos sajtó munkatársai gyakran lepődnek meg, ha sorsuk Csepelre hozza őket. Nem olyannak képzelik a kerületet mint amilyen valójában. Az egyik budapesti portál így ír: "Vannak városrészek, ahol vagy egyáltalán nem járunk, vagy csak nagyon ritkán, kivéve, ha az adott környék lokálpatriótái vagyunk. Csepel pont ebbe a kategóriába esik, holott HÉV-vel könnyen megközelíthető, de

valószínűleg annyira belénk ivódott az ipari múlt és a lakótelepek világa, hogy nem ez a környék jut eszünkbe, ha felfedeznénk a várost. Major Kata fotósunk Csepelen örökített meg pár pillanatot. Hangulatok és hétköznapok egy városrészről, ami a fejünkben összeolvadt a Csepel Művekkel, pedig sokkal több mindent találunk ott."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4718440629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása