CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KERESZTKÉRDÉSEK

2024. szeptember 04. 00:03 - csú

simicsko_istvan_1.jpgElőugrik Simicskó István is. Megint egy agresszív, megfékezhetetlen kisebbség és megint ez a dilettáns zsarnoki hevület?

Száz turult és ezeret, s ugyanannyi keresztet? Tényleg ezekre van itt és most a leginkább szükség?

Önállóan vagy fölaggatva minden középületre, emlékműre, akár az Országházra is? A társadalmi konszenzus, a közmegegyezés új szimbólumaiként, a sarló-kalapácsok és vörös csillagok helyére (amik már amúgy is rég eltűntek)?

Megint egy agresszív, megfékezhetetlen kisebbség és megint ez a dilettáns zsarnoki hevület? Hozzá még előugrik Simicskó István is, a díszkeresztény és díszdemokrata a parlament KDNP-s díszkertjéből? És ez az élcsahos kereszteslovag a Gellért-hegyi Szabadság-szobor talapzatára tervezett gigantikus kereszt mellett kardoskodik?

Azt kiabálja: „Fontos, hogy Magyarország megerősítse a keresztény értékeket, példát mutatva a hanyatló Nyugatnak”? (Keresztény értékek? Talán Iványi Gáborék üldözésére céloz?)
Képes fennen hirdetni: „A kereszt a szabadság és a győzelem jelképe”?

Hogy micsoda? Mégis, nem kéne előbb gondolkodni?

Forrás: ku-nc (Élet és Irodlom)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6918472579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása