CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Felújítás közben a Táncoló lány csepeli szobra körül

2024. szeptember 11. 00:05 - csú

tancolo_lany_beburkolva_2024-es_felujitaa.jpgBeburkolva várja a felújítás végét a  Táncoló lány-szobor a 159-es busz végállomása közelében lévő, egykor szebb napokat látott szolgáltató háznál.

Még az idei költségvetés elfogadása előtti vitában harcolta ki az ellenzék, hogy a felújítás bekerüljön a 2024. évi költségvetési tervbe az üzletház és környékének felújítása, amit végül a március 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés el is fogadott. Lásd a költségvetés 2/a mellékletének 1929-es sorszámon jóváhagyott tételét: Táncoló lány szobor és környékének rehabilitációja, 116.000.000 forint.

    Július 18-án Borbély úr megjelent a táncoló lány szobra előtt, amiről aznap még fb oldalára is felkerült a fotó, föléje pedig odaírta:

Kezdjük a teljes felújítást. A szerződést azonban csak négy nappal később, július 23-án írták alá, és augusztus 4-én tették közzé. A kivitelezési határidő pedig még távol van: 2025. január 23. 

    A kérdés csak az, lesz-e rendkívüli, határidőcsúszást okozó körülmény, váratlan feladat jövő január végéig, a felújított Táncoló lány-szobor átadásáig. Vajon mit szólnak a munkát kísérő kellemetlenségekhez, lezárásokhoz   a körzet lakói? 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1518483831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása