CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kimerült a csepeli 150 milliós panelprogram kerete?

2024. október 15. 00:05 - csú

kimerult_a_keret_ures_a_kassza_nincs_penz_szegenyseg.jpgNincs, elfogyott, kimerült a keret, tessék jövőre visszajönni!

Március 14-én a képviselő-testület ellenzéki kezdeményezésre 150 millió forintra emelte fel az idei évi Panelprogram megpályázható összegét.

Az idei felhívásra való jelentkezés április 22-től indult. Ugyanakkor az előző évi pályázat második szakaszára február 15-ig lehetett beadni a pályázatokat, és a sikeresen pályázók április 11-én írták alá szerződéseket. Akkor hat pályázó nyert el összesen 26 millió forintos támogatást.

A szeptember 17-i értékelésen 14 pályázat nyert, amelyek összesen 60 milliót vittek el a rendelkezésre álló keretösszegből.

Kíváncsian várjuk a még megmaradt 64 millió forint idei felhasználásáról szóló híreket, bár

Borbély Lénárd a Csepeli Hírmondóban így nyilatkozott: „A Csepeli Panelprogram idei költségkeret elfogyott, de jövőre lehet ismét pályázni.” 

Szerintünk valami nem stimmel a számokkal! Nekünk nemigen jön ki a 150 millió, sőt az illetékesek több társasházat úgy tájékoztattak, hogy rövidesen lesz még egy forduló, s akik most nem nyertek, abban nyerhetnek.

Úgy legyen!

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7218695434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása