CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hivatal lesz a régi Rákóczi általános isklából 30 millió forintért

2011. június 30. 13:02 - Szerkesztő73

Néhány órával a ma esti csepeli képviselő-testületi ülés előtt, ma reggeli cikkünk hatására a fideszes városvezetés végre összehozta, ami összetartozik. Mire kell 30 millió forint Németh szilárdnak és társainak? – kérdeztük írásunk címében. A választ Borbély Lénárd alpolgármester adta meg előterjesztésében: a fideszes városvezetés ráteszi a kezét az általa megszüntetett régi Rákóczi iskola épületére. Hivatali irodákat alakítanak ki a patinás falak között. Az előterjesztést reggel még egy futóverseny mögé rejtették, keverték, azonban cikkünk megjelenése után a „helyére” került. A napirend és az előterjesztés találkozott, futásról már szó sincs, de a címe változatlanul semmit mondó, a valódi szándékot leplező: „Javaslat a 2011. évi tartalékkeretből 30 millió Ft felhasználására” 

A valóság változatlan, megfelel a korábban általunk közölt információknak: hivatal lesz a régi Rákóczi iskolából, ehhez kell közpénzből 30 millió forint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr253027121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása