CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nem parlamenti szavazógépek kellenek Csepelnek és a csepelieknek!

2011. szeptember 08. 13:30 - Anzágo

A XXI. kerületi emberek országgyűlési képviseletére felesküdött fideszes Németh Szilárd - Borbély Lénárd kettős (képünkön) a Parlamentben nem emelt szót  a csepeliek zömét hátrányosan érintő lépések, az igazságtalan, egykulcsos adórendszer, a nyugdíjrendszer szétverése, a brutális önkormányzati elvonások, vagy  a devizahiteles családok megmentésnek halogatásával szemben, hanem éppen ellenkezőleg: szófogadó szavazataikkal még támogatták is azokat!

Ezeket a gondolatokat tartalmazza többek között az az állásfoglalás, amelyet  a Magyar Távirati Iroda Országos Sajtószolgálata (az MTI-OS) útján az MSZP Csepeli Szervezetének elnöksége nevében Szenteczky János elnök tett közzé. Az állásfoglalást változtatás nélkül közöljük:

IGAZI képviselőket Csepelnek!

Budapest, 2011. szeptember 8., csütörtök (OS) - A kormány szegényellenes intézkedéseivel halmozottan sújtott csepelieknek nem előre programozott szavazógépekre, hanem a XXI. kerületi érdekekért és értékekért a Parlamentben is bátran kiálló, IGAZI képviselőkre van szüksége!

Csepel egyike annak a nyolc fővárosi kerületnek, amely egynél több képviselőt küldhetett 2010 tavaszán a magyar törvényhozásba. A XXI. kerület lakói az elmúlt közel másfél év után ennek ellenére joggal mondhatják: magukra maradtak a dilettáns gazdaság- és társadalompolitikájával az országot romba döntő Fidesz-KDNP-kormánnyal szemben.

Sőt! Az elvileg a XXI. kerületi emberek képviseletére felesküdött Németh Szilárd - Borbély Lénárd kettős nemhogy szót emelt volna a csepeliek zömét hátrányosan érintő lépések, az igazságtalan, egykulcsos adórendszer, a nyugdíjrendszer szétverése, a brutális önkormányzati elvonások, vagy épp a devizahiteles családok megmentésnek halogatása ellen, szófogadó szavazataikkal még támogatták is őket!

A kormány szegényellenes intézkedéseivel halmozottan sújtott csepelieknek azonban nem előre programozott szavazógépekre, hanem a XXI. kerületi érdekekért és értékekért (!) a Parlamentben is bátran kiálló, IGAZI képviselőkre van szüksége!

Ezért felszólítjuk a Fidesz ”szigetországi” különítményét, hogy előbb a kormánypárti frakciók Hajdúszoboszlóra kihelyezett ülésén, majd jövő héttől az Országgyűlésben is lássanak végre hozzá a csepeli emberek érdekképviseletéhez!

Azaz emeljék fel a szavukat az igazságtalan, egykulcsos szja, a gázár- és gyógyszertámogatások csökkentése, a nyugdíjak befagyasztása, a készülő rabszolgamunka-törvénykönyv, valamint az önkormányzatokat ellehetetlenítő kormányzati tervek ellen!

az MSZP csepeli szervezetének elnöksége nevében:
Szenteczky János,
elnök
 

Forrás: MTI-OS

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr803211367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása