CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A tűzzel játszik újra a Fidesz

2011. október 09. 13:58 - Anzágo

Médiaértesülés: Október 23-i, az Astoriára szervezett rendezvényét nem teszi át máshová a Fidez, így veszélybe sodorhatja  saját táborát és a helyszín közelébe már jóval korábban megszervezett civil rendezvény résztvevőit is.

Vélemény a nol.hu Ötödik hasáb rovatából: Kormányunk pártja állítólag nem tudott arról, hogy az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport október 23-ra már hónapokkal ezelőtt meghirdette rendszerellenes ésol demokráciapárti demonstrációját a Szabad sajtó útjára. Az sem segíti a Fidesz tájékozódását, hogy a hazai tüntetőszámlálás atyja, Rákay Philip időközben tévés csúcsvezető lett. Az m1 nem azért van, hogy akár a polgárok, akár a hatalomban ülők megtudják: valakik már „Orbán, takarodj!” feliratú plakátokat visznek a budapesti utcán. Csakis ezért fordulhatott elő, hogy a szegény alulinformált Fidesz az Astoriánál szeretne forradalmi megemlékezést. Magyarul: utólag rászervezett a civilekre.

A jelek szerint a Fidesz október 23-án a tudás, a facebookos civilek közelébe szeretne kerülni. Sokak biztonságával fizetne érte. De ez már 2006-ban sem volt szempont. A szónoknak akkor is jutott páncélautó.

További információk: NEM TETSZIK A RENDSZER?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr533289457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása