CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tűz, baleset, forgalomterelés

2011. december 20. 11:34 - csú

Olvasóink jelezték ma reggel, hogy a 159-es autóbusz szokatlan útvonalon járt. Miként később megtudtuk, hét óra körül két autó ütközött az Erdősor utca és  a Szabadság utca sarkán. A mentés és a helyszínelés idejére a Csepel központja felé haladó forgalmat és így a 159-es buszokat is elterelték. Hétfő ewste szintén ezen a csillagtelepi környéken, a Motor utcában egy idős házaspár otthonának tetőszerkezete kapott lángra. A tüzet megfékezték. Úgy tudjuk,  szerencsére sérülés nem történt.

1 komment
Címkék: baleset tűz

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr453477818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A21 2011.12.21. 14:15:55

Lehetne meglepetés BKV túrát szervezni a kerületben... vagy jön a busz vagy nem- mentrendhez nem tartják magukat, és ha jön, akkor sem arra jár, amerre kellene. vagyis aki bkv-val akar utazni a Csepelen, az meglepődhet.:) A 152-es, a 35-ös 36-os még mindig elterelve, a Kölcsey u- Völgy u- Erdősor között lakók meg járjanak gyalog, úgyis egészségesebb. Ja, hogy ez egy szolgáltatás lenne, amiért havi10 ezret fizetünk ? Az a kutyát sem érdekli.Ez ma Magyaro.
süti beállítások módosítása