CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már a Csepeli Hírmondó új számáról sem írhat a hivatalos szócső?

2012. december 21. 00:07 - csú

Büntetés-2.jpgA Városkép Kft weblapján már olvasható a Csepeli Hírmondó legújabb száma, de a lap tulajdonosának képviselője, a fideszes városvezetés és annnak személyes használatú szócsöve, a csepel.hu mélyen hallgat erről a tényről.

Az elhallgattatás és az elhallgatás nagy mesterei, Németh Szilárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester és Handa Bandájuk sok mindent elhallgatott az idén is a csepeliek elől a csepeli diákok tüntetésétől kezdve a saját gépkocsi-használatukon keresztül a fedett uszoda építésének lefújásáig, de a Csepeli Hírmondó megjelenéséről mindig hírt adtak. Mégis csak a saját, idomított kutyájuk kölykéről van szó…Most azonban valamiért büntetésbe került a kétheti újságból hetilappá avanzsált sajtótermék. Először nem értettük a mellőzés okát, hiszen a címlapon Németh Szilárd küldi az áldást, alpolgármestereit nem vette maga mellé. Őket nem tartotta méltónak az áldásosztásra. Belül a Fidesz-frakció osztja az áldást, tehát ez is rendben van. A Fidesz közpénzből történő felmagasztalása is a szokásos. Akkor hát mire véljük ezt a hallgatást a csepel.hu - nál? Csak, ha végiglapozzuk a sajtóterméket, akkor jövünk rá a dolog nyitjára. Büntetést kapott a Csepeli Hírmondó. A lapgazdák szerint a CSH nem érdemli meg, hogy a szócső szót ejtsen róla. Be kell látnunk, bizony igaza van a Németh-Ábel tandemnek, mert égbe kiáltó gazság történt: Németh Szilárd fotója csak háromszor szerepel a CSH oldalain. Korábban nyolcszor, kilencszer, sőt volt úgy hogy tizenegyszer is megcsodálhattuk egyetlen számon belül a nagy (szalag)átvágó képét. Most az olvasóknak be kell érni három Németh Szilárd fotóval. Micsoda hanyagság?! (anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr884975533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása