CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A tragédia áldozataira emlékeztek

2014. január 07. 19:00 - csú

"Pártok ne használják az aljas gyilkosságot politikai célokra!"

Takács Jóskáék - emléktábla_1.PNGCsaládtagok, rokonok, barátok, egykori munkatársak, tisztelők Papp Lászlóra és Takács Józsefre, a kettős gyilkosság áldozataira emlékeztek ma délután az öt évvel ezelőtti tragédia helyszínén,  a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola, Speciális Szakiskolában.

Takács Jóskáék - suli_1.PNGAz emlékezést jelző harangszó után az intézmény aulájában Szénásy Zoltán az iskola igazgatója beszédében a két volt vezetőre emlékezett. Sárkány István szavalatát követően Kovács Leilának, az iskola volt diákjának énekét hallgatták meg a megemlékezők.

Kosik György, az iskolát fenntartó alapítvány elnöke beszéde elején reagált arra, hogy az utóbbi napokban ismét a helyi politika középpontjába került az öt évvel ezelőtti tragédia. Kérte a Csepelen működő pártokat, hogy ne használják fel ezt az aljas gyilkosságot politikai célokra, majd méltatta a két vezető múlhatatlan érdemeit az iskola létrehozásában.  Sárkány István újabb szavalata után a résztvevők csokrot vagy egy-egy szál virágot helyeztek el a Takács József és Papp László emlékét őrző emlékfalnál.

A csepeli önkormányzat jelenlegi vezetői, akik nem vettek részt az iskolai megemlékezésen,  a Csepeli temetőben Papp László és Takács József sírjánál főhajtással emlékeztek az öt éve történt gyilkosság áldozataira.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455744961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása