CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A titkosított csepeli világszám: 258,4

2015. november 24. 05:59 - csú

aremelkedes-3.PNGEddig hallgattunk. Pontosabban, már szóltunk, de csendesen:  október 29. óta elbújtattunk egy csepeli szenzációt, egy csepeli rekordot. Most már azonban ne szerénykedjünk, hiszen egy csepeli világszámról van szó. Jegyezzük meg: 258,4  ez a szám, amellyel Borbély Lénárd polgármester és csapata maga alá gyűrte ellenfeleit. Ki tudja, miért, de  ezt a csúcsot Borbélyék nem tették a kirakatba…

A magunk hallgatásának mentségére csak a kollegalitást tudjuk felhozni. Nem akartuk elvenni a csepeli fideszes városvezetők papagájkommandós zászlóshajóinak a kenyerét (Csepeli Hírmondó, csepel.hu).

A közpénzből kiadott orgánumok és a köztápon tartott díszmadarak (pintyek és papagájok) azonban október 29. óta nem találtak alkalmat, tudósításaikban eddig nem énekeltek, sőt  mélyen hallgattak arról, hogy a legutóbbi képviselő-testületi ülésen Borbély Lénárd polgármester a gombnyomogató mamelukjai közreműködésével a Kis Duna-parti ingatlanok telekadóját 258,4 %-kal(!) emelte, azaz a korábbi 130 Ft/m2 helyett 2016. január elsejétől ott 336 Ft/m2 telekadót kell fizetni. Lehet, hogy

a nyomdai átfutási idő vagy az internet-szolgáltatás lelassulása miatt Ábel Attila alpolgármester legénysége (leánysága) csak holnap vagy holnapután akarja világgá kürtölni a csepeli csúcsot?

Ezt nem tudjuk, de azt igen, hogy a csepeli testület ráadásként több mint  20 millió forint (!) támogatást adott egy nagyszalontai egyesület támogatására.

Hab a tortán:  Németh (rezsi) Szilárd birkózószövetségi elnök szívecsücskének, a Csepeli Birkózó Clubnak újabb 12 millió forintos támogatást ítélt oda az önzetlen fideszes szavazógépezet. A klubnak márciusban már jóváhagytak 5,4 milliós támogatást. Hogy birkóznak meg ennyi pénzzel? Szabadfogással? És ha elfogy a közpénzből folyósított kegydíj? Jöhet a következő csepeli világszám, az újabb csepeli adóemelési rekord? 

(anzágo)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr208103812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása