CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hudák János: Gyalázat, amit a Fidesz művelt Csepelen!

2016. március 22. 05:55 - csú

kt-fidesz-2014-tol.PNGSoha nem látott mélységbe süllyedt március 16-án a csepeli Fidesz Borbély Lénárd polgármester vezetésével.

Az este 7 órára összehívott rendkívüli ülésen másik 3 ellenzéki előterjesztéssel együtt a csepeli HÉV jövőjéről szóló javaslatot is tárgyalás nélkül levették napirendről. Ezzel bebizonyították, hogy semmibe veszik az ellenzéki képviselők jogait, de ami ennél is fontosabb, semmibe veszik annak a majd 3000 embernek a véleményét is, akik aláírásukkal fejezték ki nemtetszésüket a csepeli HÉV villamossá alakítása ellen.

(7 perccel az ülés kezdése után már 1 fideszes képviselő sem volt a teremben!)
 
Borbély Lénárd, aki beiktatásakor még azt bizonygatta, hogy

minden csepeli polgármestere akar lenni, nem először hazudtolja meg látványosan korábbi szavait. A múlt szerdán azonban túl messzire ment, amikor több ezer embert sértett meg azzal, hogy megfutamodott a nyílt, érveken alapuló vitától. A 4 (!) perces testületi ülés végén rá is kérdeztünk, ez már az általa korábban hiányolt párbeszéd lenne? Választ természetesen nem kaptunk.

Felháborító, hogy a Fidesz városvezetői kiskirályokként a saját uradalmukként kezelik a rájuk bízott településeket és nem hajlandók meghallgatni a kritikákat, nem hajlandók érvelni, vitázni. Mi azonban nem fogjuk hagyni, hogy semmibe vegyék azokat, akiknek a jóvoltából hatalmon lehetnek, ezért újra és újra be fogjuk nyújtani a csepeli HÉV jövőjét tisztázó javaslatunkat, amíg nem kerül tárgyalásra! A kerület ugyanis nem Borbély Lénárdé és nem is a Fideszé, hanem az embereké, akiknek joguk van hozzá, hogy beleszólhassanak az életüket befolyásoló döntésekbe.

Forrás: Hudák János weblapjsa és Facebook oldala

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr308505448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása