CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Dr. Szabó Szabolcs felszólította Németh Szilárdot

2016. május 18. 04:24 - csú

szabo-szabolcs-nemeth_szilard_1.pngSzabó Szabolcs felszólítja Németh Szilárdot, hogy vágyálmai helyett a csepeliek életét alapvetően befolyásoló beruházást támogassa. Szavazza meg költségvetési módosítómat, amely a csepeli gerincútra csoportosítana át forrásokat – írja közleményében Csepel és Soroksár egyéni képviselője.

Csepel és Soroksár egyéni országgyűlési képviselőjeként több olyan költségvetési módosító javaslatot is benyújtottam, melyek révén a helyi lakosok életminősége közvetlenül javulhatna.

Ennek részeként kértem 500 millió forintnyi költségvetési támogatást többek között az újonnan felálló soroksári rendőrkapitányság építésének támogatásához, valamint valamivel több, mint 1 milliárd forintot a csepeli gerincút folytatásának előkészítéséhez. Számítottam rá, hogy a korábbi csepeli képviselő és korábbi polgármester, a Fidesz jelenlegi alelnöke, Németh Szilárd is támogatja majd a javaslatot, mert bár a választásokat elvesztette, de mégiscsak Csepelen él ő is.

Ehhez képest meglepve olvastam, hogy

szinte fillérre ugyanekkora összeget, 1 milliárd forintot kér egy Csepelen megépítendő Központi Birkózó Akadémia építéséhez. Mindez azért érdekes, mert korábban a bukott csepeli képviselő egy 400 milliós központi költségvetési támogatást is áttolt az országgyűlésen, a Kis-Duna partjára építendő csepeli birkózó csarnok építésére, amihez a helyi önkormányzat is hozzájárult. Vagyis már így is rendelkezésre áll mintegy félmilliárd forint.

Meggyőződésem, hogy ez az összeg bőségesen elég lenne a helyi birkózó élet nagyvonalú támogatásához. További 1 milliárd forint elszórása már nem minősíthető másként, mint, hogy Németh Szilárd hobbijának támogatására nyújtott be módosító javaslatot, ráadásul a Kis-Duna partjának extrém mértékű beépítésének gyanúját is fölveti.

Ezúton felszólítom Németh Szilárdot, hogy parlamenti képviselőként és csepeli polgárként a saját vágyálmainak támogatása, a Kis-Duna partjának beépítése helyett, inkább a csepeliek életét alapvetően befolyásoló beruházást támogassa, és szavazza meg költségvetési módosítómat, amely a csepeli gerincútra csoportosítana át forrásokat. Ha el is vesztette a választásokat, a rá szavazó csepeliek ezrei is minden bizonnyal ezt várják el tőle.

Szabó Szabolcs (Együtt) országgyűlési képviselő

http://444.hu/…/az-utolso-pillanatban-meg-egy-nagyot-osztog…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr738716642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása